torstai 8. elokuuta 2013

8.8.2013 Yhteistyössä: HerSecret.fi

Vihdoin pääsimme tämän postauksen kirjoittamiseen! Yhteistyökumppanimme HerSecret.fi on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen! Saimme sieltä vajaa kuukausi sitten ison vaatepakettimme joka saapui erittäin nopeasti perille. Ja kun tuli aika vaihtaa kokoa asusta, sekin onnistui ilmiömäisen nopeasti! Kokonaisuutena asiakaspalvelu oli mieletöntä ja tytöt ovatkin tilailleet useampaan kertaan asuja laajasta nettikaupasta itselleen. Toimitus ja palautus ovat maksuttomia jotka jo itsessään parantavat käyttökokemusta. Sitten itse vaatteisiin jotka todella ovat esittelemisen arvoisia...

 Tulevia esiintymisiä ja promokuvia varten haalimme kokoon varsinaisen kasan erilaisia asuja. Varsinkin tulevissa promokuvissamme tulevat nämä asut olemaan erittäin suuressa osassa, saaden tytöt näyttämään vieläkin upeammilta. Asut ovat mukavia päällä ja ovat kestäneet keikkakäytössä hyvin. HerSecret:n asuja tulemme käyttämään tulevillakin keikoilla paljon, joten siksi emme kaikkia tässä vielä esittele. Valikoima nettikaupassa on melkoinen, kokoja on laajasti ja nettikaupasta löytyy niin arki- kuin juhlakäyttöön vaatteita ja varsinkin edustuskäyttöön, jollaisia tanssiryhmä tarvitseekin. Meille myös jokaisen tanssijamme tyylin korostaminen on tärkeää joten myös siksi erityyliset ja eri malliset vaatteet sopivat loistavasti meille ja useampi tytöistä painiskeli eri vaihtoehtojen kanssa pitkään ja siksi tilauksemme kanssa kestikin pitkään.


 Tytöt edustavat erilaisten tyylien lisäksi myös erilaisia vartalotyyppejä joten on tärkeää että jokaiselle löytyy itselleen sopiva asu. Jokaisessa asussa jonka tilasimme, löytyy hienoja yksityiskohtia ja oivalluksia ja nettikaupasta löytyy loistavasti massamuodista poikkeavia persoonallisia asuja. Voimme lämpimästi suositella yritystä, kokemuksemme ovat loistavia ja tulemme itse jatkossakin käyttämään HerSecret:n asuja.

 Meiltä on myös kysytty asuistamme löytyvätkö ne vielä nettikaupasta, kyllä vain. Elenan upea syvänsininen pitsikirjailtu korsetti on napakka, mutta mukava päällä ja siinä on muoviluut ja takana kiristysnauhat joiden ansiosta on helppoa saada kaunis tiimalasimainen vaikutelma. Korsetissa on myös juhlavat rusettikoristeet.

 Hennyn hieman goottihenkisessä korsetissa on paljon yksityiskohtia. Molemmilla puolilla kyljissä on "aukot" joissa menevät kiristysnauhat. Lisäksi takana on kolmas alue jossa menee myös noin puoleen selkään asti kiristysnauhat. Korsetissa on rintaosan reunaa kulkeva kaunis pitsikirjailu ja molemmilla sivuilla on lantion kohdalla tyllimäiset pitsiyksityiskohdat jotka korostavat tiimalasimaisuutta. Korsetissa ei ole luita, joten se on kevyempi päällä ja kiristysnauhoilla saa korostettua korsetin muotoa. Kotkan Meripäivien paraatia varten lisäsimme korsetin etuosaan höyhenreunuksen ja takaosaan Sinisen "pyrstön" joka ei siis kuulu alkuperäiseen asuun.

 Emilian paraatiasussa oli valkoinen kaunis korsetti joka sopii hyvin juuri hänelle. Malli on hyvin samantapainen kuin Elenan korsetissa kiristysnauhoineen ja muoviluineen mutta korsetin pinta on kauniin kiiltävä ja koristeltu. Lisäksi ylä ja alareunaa koristaa kaunis rypytysosa. Alla olevasta kuvasta näkyy korsetin näyttävä kuosi vielä paremmin. Tälläisessähän voisi mennä naimisiinkin!

 Kotkan meripäivillä tarkoitus oli tuoda asuja myös lavalle mutta suunnitelmia meni uusiksi myös asujen suhteen kun Ninny jäi pois matkasta. Paraatia varten jossa oli tuhansia ihmisiä, valitsimme näyttävyyden takaavat kauniit korsettiasut jotka varmasti erottuisivat muusta paraativäestä.

 "Leidit landella"

Myös Tampereen keikalla hyödynsimme HerSecret:n asuja. Elenalla oli pantterikuviollinen "minimekko" päällään. Mekko oli puettu niin, että yläosa näytti topilta ja leikkaus korosti upeasti Elenan kroppaa. Minimekon takaosa on paljas muuten, mutta niskasta alaselkään kulkee ketju. Housut ovat myös valikoimasta, ne ovat korkeavyötäröiset nahkalegginsit jotka takasivat räväkän keikka-asun.

Käy katsomassa laaja HerSecret:in valikoima!

Oletko sinä tilannut HerSecret:in vaatteita? Mitä löysit? 
Mitä mieltä olet asuistamme?

1 kommentti:

  1. TOI MINIMEKKO!! IHANA! PITÄÄ KÄYDÄ KATSOMAS SITÄ TUOLT NETTIKAYPASTA :)

    VastaaPoista