tiistai 28. lokakuuta 2014

28.10.2014/ Promovideon kuvaukset osa 1

 Ensimmäinen kuvauspäivä saatiin purkkiin lauantai-iltana Helsingin kalasatamassa studioilla. Paikalla oli koko ryhmä, kaikki tämänhetkiset jäsenet ja pitkästä päivästä huolimatta kaikki selvästi nauttivat hyvästä fiiliksestä ja toistensa seurasta pitkästä aikaa. Viimeksi kesällä ryhmä oli koko porukalla ollut yhdessä samassa paikassa. Lauantaina samaan aikaan oli myös tämän vuoden KDC-tanssikilpailu jonne emme tänä vuonna päässet valitettavasti keikkojen ja harjoitusaikataulun takia. Kuvausten takia emme toki myöskään päässeet katsomaan kisoja, vaikka olisimme halunneet.

 Studioilla ei meinannut pöytätila riittää kun kaikki vaatteet laitettiin esille. Mukana oli tietysti ihanan yhteistyökumppanimme HerSecret:in viimeisimmän paketin sisältö. Suurin osa keikka/kuvausvaatteistamme alkaa olla sieltä. Tietysti kuvauksiin piti myös tuoda asusteita, koruja ja korkokenkiä. Tytöt kokeilivat useampia eri asuja jotta löysivät juuri heille sopivat. Lisäksi studioilla oli tuulikone joka näyttää kuvissa pieneltä mutta sitä se ei ollut. Tehot riittivät mainiosti lennättämään tekoripset takaseinään tarvittaessa. Minimiteholla toimi loistavasti.

 Meikki/hiustarvikkeet veivät toki yhden pöydän ja sitä varten oli erillinen nurkkaus jossa pystyi rauhassa laittautumaan. Meidät tuntien tämä ei tosin tule kenellekkään yllätyksenä, mutta hiuspidennyksiämme varten oli myös oma pöytä. Niitä oli varmasti muutaman kilon verran ja eri värejä ja pituuksia. Muutaman pää painoi hieman enemmän kuvausten aikana kun mitä tullessa.

 Tytöt hulluttelivat meikkauksen aikana ja päivän selfie-saldo paukkui tähtitieteelliseksi.
 
 Pelkästään Hennyn päähän laitettiin pidennyksiä varmasti ainakin 300 g verran (yleensä yhden pään pidennyksiin varataan n. 100g). Hennyllä oli BPHair-pidennyksiä aina 90cm saakka.

 Tytöt laittoivat kuvausmeikit heti testiin.

 Ninny meikkaustuolissa. Ninnyn tummat hiukset saivat seurakseen trendikkäät shokkisiniset raidat.

 Pienellä breikillä keikkailusta ollut kolmikko palasi hetkeksi sorvin ääreen.

 Tuulikoneen pauhatessa, Julia pisti parastaan hiukset hulmuten valojen keskellä.

 Julia ja Ninny.

 Kamerasta katsottuna Julian tanssahtelua.

Elenalla on päällään HerSecret:n mustat korkeavyötäröiset nahkashortsit.

 Elenan selfiesaldo ylitti kirkkaasti muiden.

 Henny ja Elena valmiita omien osuuksiensa kuvaamiseen.

 Tytöt testailivat eri asuja kunnes löysivät sopivat.

 Tytöt ja Afrodisiac-klaffi. Kummalla tytöistä on piilarit? Vinkki: Se ei ole Elena vaikka voisi luulla.

 Elenan ilme kertoo tuhat sanaa!

 Valmis video tullaan julkaisemaan loppuvuoden aikana.

 Pientä "kameraepisodia" lukuunottamatta illan kuvaukset menivät hyvin ja näyttävää materiaalia ehdittiin saada kuvattua paljon. Toista kuvauspäivää varten pitää varautua pidemmällä ajalla. Promovideon kuvaaminen vie todella aikaa. Videossa tulee olemaan kaksi tanssikoreografiaa.

 Elenan uusi hiustyyli, kylmänpunainen uusilla pidennyksillä koristeltuna oli varmasti koko kuvausten radikaalein tyylimuutos. Myös muilla oli freeshit tyylit. Esimerkiksi Julian puhtaanvaalea pitkä tukka oli vaihtunut viime syksyn jälkeen tummanruskeaan.


Mitä mieltä olet promovideon ennakkomaistiaisesta? 
Mitä pidät tanssijoidemme tyylistä kuvauksissa?


0 kommenttia: