lauantai 17. tammikuuta 2015

17.1.2015/ Promokuvaukset osa 2

Joulukuun lopussa ehdimme myös kuvata promovideomme loppuun. Kuvauksethan toteutettiin kahden päivän aikana ja ensimmäisestä kuvauspäivästä teimme postauksen aikaisemmin. Postauksen lopussa tietysti nähtävillä varsinainen videomme.

Päivä alkoi aamulla aikasin rauhallisesti meikin ja hiusten kohennuksella. Tähän menee kuvauksissa aina useita tunteja, sillä kuvauksia varten tarvitaan vahva ja tarkka meikki joka on kestävä. Aamun aikana Henny, Julia ja Elena saivatkin vahvat meikit ja ensimmäistä osuutta varten tarvittavat lettikampaukset. Puolentoista metrin pituiset letit olivat osana videon ja promokuvien lookkia.

Tässä Henny ja Elena valmiiden kuvauslookkien kanssa. Hennyllä tällä kertaa kullanhohtoiset smokey-eyes-tyyliset kissamaiset silmämeikit ja Elenalla metallinhohtoiset meikit tummilla rajauksilla jotka korostavat kauniisti vaaleita silmiä. Lisäksi Elenalla oli höyhenkoristeiset tekoripset.
Tässä valmista materiaalia promokuvauksista lettien kera. Kaikkien tyttöjen koristerintaliivit ovat saatavilla HerSecret.fi nettikaupasta.

Julian vahva kuvausmeikki suurien tekoripsien kera.

Päivän aikana kuvattiin neljä erilaista settiä promovideota varten. "Boss" koreografia valkoisella taustalla, raidallisen seinän ja mustan taustan kera "Booty" koreografiaa ja vielä alkua varten erikseen napatanssimainen osuus. Promovideon tarkotuksena on näyttävällä tavalla vilauttaa eri puolia ryhmämme tyylistä ja tehdä muutama erilainen koreografia videolla.

Videolla näkyy myös yhteistyökumppanimme Ribella by Jasmine:n hiuspidennykset tytöillä sekä ihania korutatuointeja joita on saatavilla Ribellan nettikaupasta. Korutatuoinnit toimivat kuten lapsuudestamme tutut "purkkatatuoinnit". Asettelet tatuoinnin oikeaan paikkaan, lämmintä vettä päälle esimerkiksi märällä pyyhkeellä painamalla ja suojaliuska pois. Erittäin helppoa luoda näyttäviä yksityiskohtia esimerkiksi baari-iltaa varten! "Posh-tattoos" tatuoinnit kimaltelevat kauniisti kuin korut joten ne ovat varmasti näyttäviä koristeita. Tatuointeja on paketissa neljä arkkia joista jokainen varmasti löytää erityylisiä itselleen sopivaksi.

Promovideollamme "Booty":n introssa tytöillä on korutatuointeja yllään. Emilialla ja Elenalla on otsallaan tatuoinnit koristamassa ja vahvistamassa itämaista tunnelmaa. Elenalla on korutatuointi myös ranteessaan. Näitkö tämän jo videolla?

Hennyllä on myös ranteessaan kultainen korutatuointi joka ei kaukaa juurikaan rannekorusta erotu.

 Myös valmiissa promokuvissa näkyy korutatuointeja. Hennyllä on tatuointeja kädessään useampi.

Elenan upeat punaiset kutrit ovat Ribellan pidennyksiä. Paljettikuvioiset rintaliivit ovat HerSecret-nettikaupasta.

Videossa Hennyllä oli myös Ribellan liukuvärjätyt vaaleat pidennykset. Vaaleissa pidennyksissä oli shokkipinkit latvat. Pidennysten määrä on suositusten mukaan aina vähintään 100g. Se on kuitenkin yksilöllistä. Esimerkiksi todella paksuihin hiuksiin tarvitaan enemmän pidennyksiä jotta lopputulos on luonnollinen. Hennyllä on päässään kaksi pakettia pidennyksiä eli n. 200g.

Julialla on päässään tummanruskeat Ribellan teippipidennykset. Näiden kanssa lisäämään näyttävyyttä on laitettu vaaleampia klipsipidennyksiä. Emilialla oli myös videossamme Ribellan tummat pidennykset raitaosioilla varustettuna. Julian pidennykset ovat sävyä #4 ja Emilialla oli päässään lähes mustat, #1B sävyiset pidennykset. Jokaisen pidennykset ovat joko 50 tai 61 cm pitkät.

Tytöt valmistautumassa kuvauksiin.

Ennen seuraavien kuvien ottamista.

Henny ja Elena.

Ari ja Henny.

Valmiita promokuvia on esillä facebook-sivuillamme.
Ja valmis promovideo on julkaistu vuoden lopulla ja se on jo kerryttänyt satoja katselukertoja.

Tytöt promokuvassa.

Loppuun tietysti valmis promovideo. Behind the scenes materiaalia tulossa päivältä lisää myöhemmin videon muodossa facebook-sivuillemme.



0 kommenttia: