sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

26.3.2016/ Meikkikuvauksissa!

Afrodisiac-ryhmämme kävi Helmikuussa kääntymässä Markku Pajusen kameran edessä kuvauksissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Ryhmämme toteutti liudan erilaisia beauty-kuvia joissa jokaisella oli erilainen vahva meikkityyli. Ensimmäistä kertaa kuvauksissa keskityttiin puhtaasti kasvoihin ja asut olivat vain sivuseikka. Meikit toteutti Ari ja näyttävän meikkilookin loihtiminen vie aikaa, joten kuvaukset toteutettiin useamman päivän aikana.

 Ensimmäisenä kameran eteen pääsi Henny. Hennyn kauniissa kasvoissa nähtiin nyt hieman tavallista räväkämpi meikkityyli. Kokonaisuus oli koristeltu niitein ja sama teema jatkui myös asuun ja asusteisiin aina niittirintsikoista niittikuulokkeisiin. Myös hiukset oli kietaistu niittikoristeisella ponnarilla. Niittien liimailu huuliin ei ollut aivan yhtä helppoa kun timanttien. Ne eivät tahdo pysyä kunnolla pinseteissä eikä mikään timantinpoimija toimi kartionmalliseen piikkiniittiin. Kärsivällisyydellä kuitenkin tilanteesta selvittiin ja koristeet saatiin huuliin ja kasvoihin. Lopputuloksesta tuli mielenkiintoinen ja erilainen!

 Henny doing what she does best.

 
Hennyn valmiita kuvia on nähtävillä facebook-sivuillamme!

 
Myös Ari oli kameran edessä. Jos Hennyllä oli lämpimän väristä niittiteemaa, Ari jatkoi samaa teemaa kylmemmillä sävyillä ja ilman yhtä maalattuja silmiä. Arin rekvisiittana toimi mm. hopeiset niittilasit.

 Arin kohdalla kokeiltiin myös liikekuvia jotka julkaistaan myöhemmin.

 
Emilia edusti astetta synkempää meikkityyliä. Goottimainen look oli pikimustan tukan, suoran otsiksen ja mustien mattahuulien värittämä. Hiuslookki oli paksujen pitkien hiuspidennyksien kanssa toteutettu, myös otsatukka oli klipseillä laitettu. Mukana oli liilan sävyisiä kylmän vaaleita raitoja ja meikki pysytteli samassa mustan ja violetin sävyssä. Mattainen huulimeikki tehtiin eyelinerillä ja hopeisilla niittikoristeilla. Tyyliin tuotiin asusteita korsettivyöstä nahkakäsineisiin ja höyhenviuhkasta korsettiin. Kokonaisuudesta tuli todella vakuuttava!

 Kaikki tytöistä räpsivät lookeistaan selfieitä ja niitä läheteltiin niin nettiin kun muille tytöille viesteinä. Koko ryhmä kuvattiin kaksi kerrallaan, joten muut näkivät kuvaukset toisistaan selfieiden muodossa. Emmin kauniit vaaleat silmät korostuivat upeasti tumman meikin avulla!

 
 Tummanpuhuvat Emmin kuvat olivat tyylillisesti aivan erilaisia kuin muiden kuvat.

 Emmin ja Helin kuvat otettiin samana päivänä ja molemmilla oli räväkämpi ja tummanpuhuvampi tyyli. Tässä Heli ennen asunvaihtoa valmiissa meikissä. Helin vaaleisiin silmiin tuotiin tummat paksut rajaukset ja tulenlieskamainen tyyli tuotiin silmämeikkiin saakka. Keltainen, Oranssi ja Punainen luomiväri laitettiin näyttäväksi lämpimän sävyiseksi kokonaisuudeksi korostamaan silmien kylmää sävyä. Räväkän silmämeikin lisäksi myös huuliin tuotiin tavallista vahvempi väri. Mustalla rajatut huulet jatkuivat tulenpunaisella sävyllä ja keskiosaan tuotiin kultaista suurentamaan huulia ja tuomaan syvyyttä ja muotoa. Hiukset olivat kiinni toiselta puolelta ja sinne puolelle tuotiin myös enemmän kultaisia paljettikoristeita ja kultainen ketjukorvakoru.

 Helin upeat hiukset olivat liukuvärjätty punaisesta oranssiksi ja latvoja kohti keltaiseksi. Tulenlieskahiukset nähdään Helillä myös keikalla myöhemmin! Luurankokoristeiset rintsikat ovat yhteistyökumppanimme HerSecretin valikoimaa ja hiuspidennykset Ribella by Jasmine:n hiusmatskua.

Suurin osa Helin kuvista on jo julkaistu, mutta kuvauksissa otettiin erilaisia vahvoja fotoja. 

 Helillä on päällään HerSecretin monokini, mustat legginsit ja niittirintsikat. Kokonaisuus oli kruunattu niittikoruilla ja mustilla mattakynsillä.

 
 Rokkilookkien jälkeen kaksi viimeistä tyttöä sattumalta saivatkin aivan päinvastaiset tyylit. Uusi upea tanssijamme Noora sai tyylikseen glitteriä ja säihkettä täynnä olevan glamour-lookin. Timanttikorut ja erikokoiset timanttikoristeet ja glitterhuulet koristivat tätä kokonaisuutta. Räiskyvän pinkkeihin huuliin upotettiin kerros pinkkiä glitteriä ja huulten keskiosiin vaaleampaa pinkkiä tekemään syvyysvaikutelmaa.

 Ari ryhmän kampaajana piti huolen että hiukset näyttivät upeilta koko kuvausten ajan. Joskus se myös tuli kuviin saakka.

 Noora poseeraamassa. Kyseessä oli Nooran ensimmäiset kuvaukset ryhmässämme. Noora tuli mukaan viime syksynä ja edessä ovat vielä myöhemmin keväällä promokuvaukset uusia julistekuvia varten.

 Nooralla oli päällään kuvissa muutamakin eri asu, tässä ulkomailta tilattu monokini. Nooran kasvoilla ja kaulalta käsivarteen oli liimattu erikokoisia swarovskin kristalleja. Tummat hieman smokey-eye tyyliset meikit ja suuret irtoripset tekivät silmiä korostavan efektin ja pinkin glitterhuulet toimivat kokonaisuudessaan hyvin.

 
Noora ja Ninny tutustuivat toisiinsa paremmin kuvauksissa. Keikkatauolla ollut Ninny tuli mukaan kuvauksiin ja esiintyy kanssamme jälleen Miss Rock-finaalissa huhtikuun lopulla. Vaaleat kaunokaiset pitivät hauskaa kuvauksissa.

 Kuten sanottua, Nooran ja Ninnyn tyylit poikkesivat täysin Emilian ja Helin tummanpuhuvista lookeista. Ninnyn tyyli oli kiiltävä ja söpön sokerinen ja sen kruunasivat pinkit ilmapallot ja purkkapallot. Vaaleanpunaiset hattarakuvat tuovat esiin erilaisen, keikoilla melko näkymättömän puolen Ninnystä.

Ninnyn candygirl-look oli tehty metallinhohtoisella pastellisävyisellä luomivärillä ja hohtavalla huulikiillolla, hopeisella paksulla hollywood-kiharaiselle tukalla jossa oli pastellinsävyisiä raitoja aina pinkistä siniseen ja violettiin ja upealla asulla jossa oli karkkimaiset koristerintsikat ja hopeinen monokini. Molemmat ovat yhteistyökumppanimme HerSecretin valikoimista.

Upeat Markun kuvat ovat nähtävillä facebook-sivuillamme ja laitamme lisää viikoittain esille! Kuvasarjassa tulee esille kuusi täysin erilaista näyttävää tyyliä ja erilaisia meikki- ja hiustyylejä fashion-henkeen. Markku Pajunen oli rento ja osaava kuvaaja ja ryhmällämme oli hauskaa ja rento tunnelma kuvauksissa. Ennenkaikkea kuvat olivat upeita! Tässä linkki Markun omille sivuille jossa voit ihastella muita kuvia tai esimerkiksi tarjota kuvauskeikkaa! Afrodisiac suosittelee taitavaa Pajusta! 


Mitä mieltä olit kuvista? 
Näitkö jo videon facebook-sivuiltamme meistä kuvauksissa?




1 kommentti:

  1. kauniita kuvia teiän uudet on, tosi kauniita tytöt ootte :)

    VastaaPoista