tiistai 2. joulukuuta 2014

2.12.2014/ Ribella By Jasmine yhteistyö!

 Afrodisiac-ryhmämme uusin yhteistyökumppani on Ribella By Jasmine, Ruotsalainen Jasmine Tukiaisen tuotemerkki joka tarjoaa hiuspidennyksiä Skandinaviaan. Ribellan pidennykset ovat meillä eri muodoissa käytössä tällä hetkellä ja tällä kertaa postauksessa käsitellään Ribellan teippipidennyksiä jotka "asennettiin" tanssijallemme Julialle.

 Yhteistyömme Jasminen kanssa alkoi palaverilla ja tulossa muutaman viikon päästä myös Suomen Ribella-lanseeraustilaisuus jossa olemme mukana sekä vieraina että avustamassa. Lisäksi tottakai yhteistyöhömme kuuluu upeat hiuspidennykset jotka tuntuvat laadukkailta ja silkkisiltä. Niillä kelpaa keikoilla esiintyä ja edustaa. Tulossa vielä myös promovideomme kuvaukset jonka tietysti kruunaa upeat hulmuavat hiukset. Julialle laitettiin teippipidennykset, joita muilla tytöistämme onkin ollut mutta Julia kokeilee nyt ensimmäistä kertaa. Kevään ajan Emilialla oli teipit, Hennyllä on suurimmaksi osaksi ollut teippipidennyksiä ja Elenan ensimmäiset pidennykset olivat teipit.

 Teippiosiot ovat huomaamattomia ja luonnollinen vaihtoehto pidennyksille. Ne eivät yleensä myöskään vahingoita omia hiuksia kevyen kiinnityksen (ei liimaa, rautoja tai kuumuutta) ansiosta. Ohuet teippiosiot lisäksi sulautuvat kauniisti omien hiusten sekaan. Toisin kuin esimerkiksi sinetit tai micro-ring pidennykset, ne sulautuvat luonnollisen näköisesti omiin hiuksiin paksusti eivätkä näy ohuina pieninä "osioina". 51 cm pituisten hiuspidennysten paketissa on 100g pidennystä mutta voisi kuvitella olevan hieman enemmänkin. Joskus teippipidennyspaketit ovat surullisen laihoja mutta nyt hiusta näytti olevan oikeankokoinen nuppu. Lopputuloksestakin päätellen.

Julian kerrostetut polkkamittaiset hiukset ovat täydelliset hiuspidennyksille jotka uppoutuivat loistavasti sekaan. Alaselkään ulottuva paksu pidennys näytti hyvin luonnolliselta ja Julia oli erittäin tyytyväinen. Seuraavina viikkoina Julialla hulmuavat treeneissä paksut pitkät hiukset. 

Tässä vielä edestäpäin kuvaa Julian kiiltävistä ruskeista hiuksista! Lisää kuvia pidennyksistä sekä Julialla että muilla tulee myöhemmin. Watch this space ;)

Edellisissä kuvauksissa Julialla oli vielä sinettipidennykset.

...Ja viime syksynä Julialla oli ompelupidennykset vaaleissa hiuksissaan. Ompelupidennysten postaus kuvineen täällä!


Onko sinulla pidennykset? Millä kiinnityksellä?
Oletko testannut jo Ribella-pidennyksiä?


4 kommenttia:

  1. näyttää hyvältä:) tosi muuntautumiuskykyisiä tanssioita ootte. pitää tutustua enempi viellä tohon ribellaan :)

    VastaaPoista
  2. Ribella… halpa kopio ruotsin tunnetuimmasta hiustenpidennys jälleenmyyjästä Rapunzelista (hassu että Jasmina valitsi myös R:ällä alkavan nimen). Ribellan samoja pidennyksiä saa eBaysta 20 eurolla..

    VastaaPoista
  3. Näköjään ei taida olla kokemusta itse pidennyksistä ;) Saahan pidennyksiä ebaystä, kyllä. Laatu on vaan hieman erilaista :D Sekin on koettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on kokemusta.. Ei tarvitse olla mikään mensan jäsen tajutakseen mistä Ribella on tehty.

      Poista